Twist 2013 Elbise Modelleri

24 Ekim 2013 yazildi.

Twist 2013 Elbise Modelleri


İpekyol, Machka ile aynı gruba dahil bir diğer marka olan Twist, daha genç ve hareketli modelleri ile vitrinleri süslemeye devam ediyor. Sonbahar Kış Elbise modelleri koleksiyonunu satışa sunan marka onlar farklı elbise modeli ile moda dünyasına yön vermeye devam ediyor.


Genel olarak koleksiyonda, günlük elbiseler, abiye elbise modelleri, gece elbiselerinden güzel örnekler bulunmakta. Kışa damga vuran dantel elbiseler ve volanlı elbise modellerini de bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Kısaca modellerden bahsetmek gerekirse, gece elbiselerinin olmazsa olmazı siyah kumaşlar yine bolca kullanılmış. Kumaşları süsleyen püsküller, gece elbiseleri casual bir görünüm kazandırmış diyebilirim. Günlük giyim için, desenli elbise modelleri, puantiyeli elbiseler, yırtmaçlı uzun elbise modelleri, payetli elbise modelleri, volanlı elbise modelleri, zarif bir görünüm sunan şifon elbiseler, düğün ve partilerde zarif bir görünüm sunan büzgüllü modeller ve çok daha fazlası bu koleksiyonda bulunuyor. 

Renk olarak ise geniş bir skala koleksiyona hakim, lila, siyah, mavi yeşil, bol bol , çeşit çeşit kocaman bir koleksiyon. Bu sıralar elbise alıyorsanız Twist 2013 Elbise Koleksiyonuna göz atın derim. Mutlaka beğeneceğiniz birşeyler bulacaksınız.

dsenli kısa elbise

mavi kısa elbise

kısa elbise modeli

baskılı uzun elbise modeli

kırmızı kemerli elbise

volanlı siyah elbise

kırmızı desenli kısa elbise


































0 yorum: