Şimdi AŞK zamanı!...

28 Nisan 2014 yazildi.

Soğuk havaların yerini güneşe bıraktığı ve doğanın uyanmaya başladığı bu bahar günleri, aşkı da beraberinde getiriyor...  

Günler uzarken güneşin de daha fazla kendini gösterdiği bahar aylarında hormonlarda yaşanan değişiklik aşık olma duygusunu artırıyor...

Kışın soğuk ve güneşsiz hali yavaşça yerini yazın sıcak ve sevimli yüzüne bırakırken vücudu canlandıran hormonlarda da artış gözleniyor. Baharın ılık ve güneşli havası doğanın uyanıp, canlanmasını sağlarken insan sağlığı için de bazı mevsimsel riskleri beraberinde getiriyor. Isınan havaların etkisi ruh sağlığından cilt sağlığına, kalp-damar sisteminden  sindirim sistemine kadar pek çok alanda kendini gösteriyor.

Aşık Olma Duygusu Artıyor

Baharın gelmesiyle birlikte günler uzarken güneşte daha fazla kendini göstermeye başlıyor. Bu dönem kişilerin fizyolojik yapısını etkilediği kadar psikolojik yapısını da yakından etkiliyor.

Vücudun normal çalışabilmesi için ışığa ihtiyacı olduğunu belirten Memorial Hastanesi’nden Uzman Psikolog Aslıhan Tokgöz Tozlu, güneş ışınlarının artmasıyla hormonlardaki değişiklerin de gözlenmeye başladığı söylüyor. Bu durumun kişinin psikolojisinde değişikliklere yol açtığını aktaran Tozlu, baharla birlikte aşık olma duygusunun da arttığını vurguluyor.

Sosyal İlişkiler Canlanıyor

Baharın gelmesiyle birlikte hormonlarda yaşanan uyanışın sosyal ilişkileri olumlu etkilediğinin altını çizen Uz. Psikolog Tozlu şu bilgileri veriyor:

“Baharla birlikte hormonlar uyanışa geçer, beynin kimyasında değişiklik olur. Güneş ışınlarından, uzun günlerden ve ılık havadan kaynaklı olarak adrenalin, endorfin ve bazı nörotransmiterlerde artma yaşanır. Dolayısıyla insan fiziksel olarak daha aktif olur ve kendini daha iyi hisseder. Bu duygu  aşık olunduğundaki hislere benzer bir duygudur. Hareketsiz ve soğuk geçen kışın ardından vücut harekete hazırdır adrenalin salgılanır ve beyin daha çabuk reaksiyon gösterir. Bu da duyguların daha yoğun daha olumlu ve de daha hızlı yaşanmasını sağlar.”

Kadınların Yeni Trendi: Papyon ve Kravat

25 Nisan 2014 yazildi.

 Kadınların Yeni Trendi: Papyon ve Kravat

Kadın olarak en fazla yaptığımız şeylerden biri de değişim ve değişiklik. Moralimiz bozulduğunda canımız sıkıldığında muhakkak  bir şeyleri değiştiririz yeni şeyler ortaya kormaya çalışırız. Bu sefer de yeni tarz yaratmak isteyen kadınlar hemen kocasının kıyafet dolabını açsın ve 2014′ün yeni trendini gömleğini papyon ya da kravatla kombinlesin. Sakın kadın kravat takar mı demeyin!
Ceketin içine ya da sadece gömleğine kravat papyon takmak erkekleri ne kadar seksi gösterirse kadınları da o kadar seksi ve ciddi görünmesine yardımcı oluyor. Bazılarımız zaten kız olsa da lise zamanlarında ceket ve kravat takma alışkanlığına sahiptir. Ya da bu deneyimi hayatlarında bir kere de olsa yaşamışlardır. Şahsen ben lise de okuduğum zamanlarda kravat ve ceket zorunluydu. O sıralar sadece pantolon giyilmiyordu.



Birkaç yıl sonra kızlar pantolon giyebildi ve kravat yerine lisenin simgesi olan armalardan takmalarına müsade edildi. Ancak bizim oluşturduğumuz kızlar grubundan kimse o armaları kravata değişmedi. Karavar çeketle bir bütünlük oluşturuyordu. Siz de benim ve diğer moda takipçileri gibi kravata ılımlı bakıyorsanız gömleklerinizi papyon ya da kravatla tamamlamaktan korkmayın ve kendi tarzınıza istediğiniz gibi yön verin.

2014 İlkbahar Yaz Abiye Modelleri

yazildi.

 2014 İlkbahar Yaz Abiye Modelleri

Yaz mevsimi ile birlikte düğünler, mezuniyet törenleri, kutlamalar abiye giyilecek vb. organizasyonlar için  şimdiden tarih alındı, hatta davetiyeler ajandamızdaki yerini aldı bile. Ancak hayatımızda önemli yer tutan düğü gibi mezuniyet töreni gibi özel anlarda basit ve günlük giyebileceğimiz bir elbise tercih edemeyiz. Bunun için de oldukça özel üzerine tam oturan rengi, modeli, uzunluğu ya da kısalığıyla tarzınızı yansıtmalı ve göz kamaştıran bir kıyafet seçmelisiniz. Önceki senelerde moda olan ya da artık tamamen demode olmuş parçaları giyerek kimseyi arkanızdan konuşturmamak gerekir.



 Bu gün Kadının Kitabı.com ekibi olarak 2014′ün en güzel en şık  abiye trendlerini bir araya getirdik. Abiye almak isteyenler hazırlamış olduğumuz birbirinden şık ve özel tasarımlı abiye modellerine bakarak alacakları kıyafetler için fikir sahibi olabilir ya da terzisine ben şu tarzda bir model istiyorum diyerek ona ilham verebilir.

Retro Gözlük Modelleri

yazildi.

 Retro Gözlük Modelleri

2014 için kendinize yeni tarz yaratma niyetiniz varsa Retro gözlük modellerinden biri ile bu farklılığı yaratabilirsiniz. Tasarımı, rengi, deseni kısacası her şeyi ile tamamen farklı bir görünüme sahip bu güneş gözlükleri 2014′ün en trend gözlükleri arasında yeni alıcılarını bekliyor.
Birbirinden ilginç spor gözlük modellerinden en kullanışlılarını siz Kadının Kitabı.com okuyucuları için bir araya getirdik. Hiç tarzınız olmasa da hiç beğenmesenizde sizde fikir oluşturması bakımından gezilebilecek bir galeri. Bu gözlükleri kim takar diye düşünmeyin. Bazı kıyafetlerle harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Yeterki yaratıcılığınızı ve estetik tarafınızı kullanın.


İşte farklı tarza sahip gözlük modellerinden 36 tanesi… Üzerine tıklayarak resimleri büyütebilirsiniz.

Dünden Bugüne Britney Spears

yazildi.

Britney Spears 1 Grammy Ödülüne sahip 2 Aralık 1981 (32 yaşında) doğumlu Amerikalı pop müzik şarkıcısı, söz yazarı, dansçı, ve başarılı bir sinema oyuncusudur.
Dünden Bugüne Britney Spears
2004′ün  Ocak ayında çocukluk arkadaşı olan  Jason Allen Alexander ile sade bir düğün töreniyle Las Vegas’ta dünya evine girdi. Fakat bu evliği oldukça ilginçtir ki sadece 54 saat sürdü. Britney Spears’a niçin evlendiniz diye sorulduğunda ise cevabı “sadece evlenmenin nasıl bir şey olduğunu görmek istedim” diyerek soruyu  soranları şaşkına çevirdi.


Sadece reklam olsun diye Nisan ayında tanışıp Temmuz 2004′te dansçı Kevin Federline’la nişanlandığını söyledi. 2 Ay  sonra yani Eylül ayında tüm dünyayı ve ailelelerini şaşkına çevirerek 2004 yılının ikinci evliliğini de  Kevin Federline ile evlendiler.Hemen bir yıl içinde hamile kalarak ilk erkek çocuğu Sean Preston’ı, 2006 yılında  da ikinci oğlu olan Jayden James’i dünyaya getirdi. Şok bir anlaşmayla da 2007′de Kevin Federline’den boşandıklarını açıkladılar.
Britney Spears 2009 yılında Guiness Rekorlar Kitabına 21.Yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir.
Küçük bir çocukken yıldızı parlayan ve kariyerine kendinden  emin adımlarla devam eden seksi ve başarılı  Britney Spears’ın geçmişten günümüze ilginç bir fotoğraf albümünü sizin  için hazırladık. Resimleri büyütmek için üzerine  tıklayın.


Gülben Ergen’in Güzellik Sırları

yazildi.

25 Ağustos 1972 doğumlu (41 yaşında) güzel ve başarılı sanatçı bakın güzelliğini neye borçluymuş.
İşte Gülben Ergen’den kendi uyguladığı güzellik tavsiyeleri…

Gülben Ergen’in Güzellik Sırları



*Kıyafet seçimine göre saçlarımı yapıyorum ve özellikle mevsim değişimlerinde saç bakımına büyük  önem veriyorum. Saç rengimi sık sık değiştirmesem de onlarla ilgilenmekten zevk alıyorum.
* Beni sürekli kuaföre gitmek zorunda bırakmayan rahat ve şık saç kesimini tercih ediyorum.
*Duş aldıktan sonra saçlarma az miktarda sabitleştirici köpük ve besleyici serum sürdükten sonra günlük bakımımı tamamlamış sayıyorum.
* Yüzümü titiz bir şekilde temizlerim ve gerekli miktarda nemlendirici kullanırım. Yeterli bakım yaptığım için  cilt bakımı konusunda problem yaşamam. Bazen sıkıntılı zamanlarımda bir iki sivilce çıkar ona da dokunmam zamanla kendi iyileşir.
* Göz makyajını belirgin ve net yapmayı severim. Çünkü yüzüme bakanın ilk önce gözlerimi fark etmesini isterim. Bu yüzden göz makyajı benim en önem verdiğim kısımdır.
*En sevdiğim makyaj malzemesi siyah göz kalemidir. Sürekli çantamda taşırım.
Hiç sevmediğim makyaj malzemesi de rujdur ve asla yanımda taşımam onun yerine dudak bakım kremi kullanırım. Ben dudaklarımın her zaman doğal görünmesinden yanayım bu modern olmak budur bence.
* Günlük makyajımı ise hafif tonda allık siyah  göz kalemi ve koyu kahve far ile yapıyorum. kendime en yakıştırdığım ve mutlu hissettiğim tarz bu. Makyaj  yapmayı sevsem de pek kullanmayı tercih etmiyorum.

gulben-ergen-guzellik-sirri

Gülben Ergen’in annesinden aldığı ve her gün  uyguladığı  güzellik tavsiyesini sona bıraktık.
* Yüzümü temizlemeden kesinlikle makyajlı halde uyumam ve temizledikten sonra da acıbadem sütü sürerim. Bunları her gün aksatmadan yapıyorum.

Nejat İşler’in Son Durumu Ne Oldu?

yazildi.

Nejat İşler denilince en çok gündeme gelen “Nejat İşler Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni mi” sorusuydu. Tempo dergisinde öyle bir akrabalık ilişkilerinin omadığını dile getiren Nejat İşler “bu sadece bir takım medyanın benzetmesi” diye karşılık vermişti.
Bodrum /Gümüşlük’te oturan Nejat İşler, gecenin bir yarısı birden ateşlendi ve arkadaşları tarafından Özel Acıbadem Hastanesi’ne yatırıldı.
Nejat İşler’e, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği teşhisi kondu ve yoğun bakıma alındı.

Nejat İşler’in Son Durumu Ne Oldu?


















28 Şubat 1972, İstanbul doğumlu olan Nejat İşler şu an Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. http://kadininkitabi.com
Akciğerlerinde meydana gelen sorun nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan genç oyuncunun hayati tehlikesinin arttığı doktorlar tarafından söylendi.


42 yaşındaki ünlü oyuncu Nejat İşler’in son durumu hakkında Başhekim Dr. Aydın Aksoy, ‘Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur.’ dedi.
Solunum cihazına bağlı olduğu ve dün geceden bu yana yapılan tedaviye olumlu cevap verdiği belirtilen Nejat İşler umarız en yakın zamanda eski günlerine döner.

Ekranlardan Çekilme Kararı Aldılar!

yazildi.

Ekranların en sevilenlerinden Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat ve Halit Ergenç, bu sezon ekranlardan çekilme kararı aldılar. Bu ekranlardan çekilme kararı ortak bir karar olmasa da aynı dönem için yapıldığı için biz tek bir haber altında topladık.
Oynadıkları televizyon dizilerinde izlenme rekorları kıran ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken bu üç isim televizyon ekranlarına ara verdiklerini bakın ne sebeplerle verdiler.
Kenan İmirzalıoğlu’ndan 1 saat şartı
Yılın erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu, dizilerin süreleri uzun olduğu ve yoğun çalışmadan dolayı Karadayı dizisinden dan sonra 1 saati geçen dizilerde oynamama kararı aldığını söyledi.

Ekranlardan Çekilme Kararı Aldılar!
 

Beren Saat evlilik hazırlıkları için ara veriyor
Kendisine sunulan bütün teklifleri tek te elinin tersiyle reddeden güzel oyuncu Beren Saat İntikam dizisinin finali sonunda 1 yıl ekranlara çıkmayacağını söyledi.
Halit Ergenç dizilere ara verecek
Yakışıklı ve karizmatik bir duruşu olan Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl dizisi ile iyice yükseldi ve  şimdi biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu oyunculuğa 2 yıl ara verdiğini sevenleriyle paylaştı.

Demet Akalın’a Baskül Dayanmıyor

yazildi.

Doğum için son döneme giren  Güzel sanatçı Demet Akalın aldığı kilolar yüzünden oldukça yorulduğunu ve yürümekte zorluk çektiğini söyledi.


Demet Akalın’a Baskül Dayanmıyor

Doğum yapmasına yaklaşık 2 hafta kalan  Demet Akalın kararında bir değişiklik yapmazsa Kızı Hira’yı sezeryanla dünyaya getirecek. Ayrıca doğum yaptığı gün hastane bahçesinde 11 adet koyun kurban edilecek. Kızı Hira’yı dünyaya getireceği için çok heyecanlı olan Demet Akalın: ‘Doğuma günler kaldı; çok sıkıntıdayım. Son günler çok zorluyor’ Çile, çile, çile…’ diyerek Tuğba Özay’la yürümeye devam etti.




Ayrıca sosyal medyada paylaştığı kırık cam baskülü takipçileri tarafından alаy konusu oldu.
D. Akаlın “Doktor bilе nаzаr diyor ne yapayım аrtık yuh yааа!!!!!” diyerek kırık cаm baskülünün fotoğrаfını раylаştı.
demet-akalin-tarti-kirdi
Fotoğrafta görünen tuzlа buz olmuş cаm baskülün fotoğrаfı için sosyаl mеdyаda “kilolаrınа аrtık tаrtı bilе dаyаnаmаdı” gibi komik yorumlar yарıldı.

Can Ateş’ten Meryem Uzerli’ye Süpriz!

yazildi.

Geçtiğimiz aylarda  Meryem  Uzerli’nin Muhteşem yüzyıl dizisini bırakıp Almanya’ya gittiğini ve bebeğini orada tek başına dünyaya getireceğini sizlerle paylaşmıştık.
Can Ateş’ten hamile kalan ve Can Ateş’in bebeğini sahiplenmediği ortaya çıkınca medyanın hedef tahtası haline gelmiş ve birçok kişi tarafından bu yaptığının insanlığa sığmayacağını dile getirmişlerdi.
İş adamı olan Can Ateş’in doğuma geri sayım başlatan Güzel yıldız Meryem Uzerli’ye süpriz bir teklifte bulunduğu ve hatta İzin ver, doğumda yanında olayım dediği sosyal medyada yankılanıyor.

Can Ateş’ten Meryem Uzerli’ye Süpriz!
 


Vicdan azabı ve çevre baskısına daha fazla dayanamayıp bu sözleri sarf ettiğini de söyleyen kişi oldukça fazla.
Ama Can Ateş’in Üstüme düşen sorumluluklarımın bilincindeyim. Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım. Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim dedi. Ne kadar bu ilişki devam etmese de biyolojik olarak babası olduğu için her zaman kızını sahiplenecek.


Meryem Uzerli’nin doğumda yanında olmasına izin verdiğini ve onu görmek istediğini dile getirdiyse de Meryem Uzerli’nin ailesi Can Ateş’in Almanya’ya bile girmesini istemiyor. Kız kardeşi Canan Uzerli “Biz senin kızına yeteriz.” diyerek ne kadar öfkeli olduğunu belirtiyor.

Meryem Uzerli Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

yazildi.

Can Ateş’le ilgili problemlerinden dolayı hayranlarını oldukça üzen haberlerden sonra şimdi de Meryem Uzerli severleri için harika bir haberimiz var.
Çok yakında bir kız bebeği olacak olan güzel yıldız doğumdan sonra Türkiye- İstanbul’a döneceğini bildirdi.
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde, Hürrem Sultan rolünde oynayan M. Uzerli Türk halkı tarafından benimsenmiş ve çok sevilmişti. Sıkı durun çünkü. Osmanlı döneminde yaşayan Kösem Sultan‘ın hayatını anlatan bir dizide oynayacağını haber veren Meryem Uzerli, Berlin’de Yapımcı Timur Savcı ile Kösem Sultan dizisi için kesin cevabı olarak “evet” dedi.

Meryem Uzerli Ekranlara Geri Mi Dönüyor?


Doğumdan  hemen sonra İstanbula geri gelecek olan güzel anne Meryem’i önümüzdeki sezon Kösem Sultan karakteriyle tekrar ekran karşısında  göreceğiz. Umarız bütün sıkıntı ve üzüntülerini unutur ve bebeği ile huzurlu bir 2014 yılı geçirirler.
©Kadının Kitabı özel haberidir, izinsiz kullanılamaz
Bir önceki yazımız olan Demet Akalın Doğurdu başlıklı makalemizde Demet Akalın, demet akalın bebeğinin fotoğrafları ve Demet Akalın Doğurdu hakkında bilgiler verilmektedir.

Nejat İşler’den İyi Haber

yazildi.

20 Ocak 2014′te gece yarısı aniden ateşlenmiş ve derhal arkadaşları tarafından Bodrum Özel Acıbadem Hastanesi’ne yatırıldığının haberini yapmıştık. Doktorlar tarafından  şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum ve çoklu organ yetmezli,ği hatta siroz dahi dendi ve haftalarca yoğun bakım ünitelerinde yaşam savaşı verdi. 41 yaşındaki yakışıklı oyuncu daha sonradan İstanbul’a sevk edildi ve orada tedavi görmeye devam etti.

Nejat İşler’den İyi Haber


Şimdi ise Nejat İşler sevenlerine güzel haberler yine Maslak’taki özel Acıbadem hastesinden Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şu açıklamayı yaptı. ”Sanatçı Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle, yorucu olmayan kısa konuşmalar yapabilmektedir. Ayrıca çoklu organ yetmezliği sorunu şu aşamada ortadan kalkmıştır. Ancak solunum cihazı desteği olmadan yürütülen tedavisi, bir süre daha yoğun bakım servisinde sürdürülecektir. Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz”
Şunu da hatırlatmakta fayda var. Nejat İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ne yeğeni ne de akrabasıdır. Bu benzetmeyi medyaya defalarca, hiç sevmediği benzetmelerden biri olarak ifade etmişti.

Demet Akalın Doğurdu

yazildi.

Günlerdir ha doğdu ha doğacak diye merak ettiğimiz Demet Akalın sonunda kızı Hira’yı Maslak Acıbadem hastanesinde saat sabah 10:00 da sezaryen doğum yaparak dünyaya getirdi. Hira 3 kilo 70 gram ağırlığında, 47 santimetre boyunda ve sağlık durumu ise oldukça iyi olduğu bildirildi. Daha önceden de söyledikleri gibi doğum yaptığı zaman 11 tane kurban kestirip herkesi şaşırttılar.

Demet Akalın Doğurdu


23 Nisan 1972 yılında Kocaeli ilinde doğan güzel pop yıldız üçüncü kocası Okan Kurt ile 2012 yılında evlendi ve ilk bebeğine hamile kaldı. Her şeyim oldu bu dünyada bir tek bebeğim eksikti şükürler olsun şimdi o da var diyen Demet Akalın mutluluktan uçuyor.
Demet  Akalın ve bebeğinin ilk fotoğraflarını 100 bin liraya sattılar. Fotoğraflar elimize geçince hemen sizinle paylaşacağız.
Hira bebeğin ilk resimleri için tıklayın
Meryem Uzerli Doğurdu. Bebeğinin ilk resmini de paylaştı.

Meryem Uzerli’den Facebook Hayranlarına Hediye

yazildi.

 http://kadininkitabi.com/wp-content/uploads/2014/02/meryem-uzerli-hediye-2-660x330.jpg

Yaklaşık  1 hafta içinde doğum yapacak güzel oyuncu Meryem Uzerli, hiç yalnız bırakmayan ve her zaman destek veren facebook hayranları/ takipçileri için özel bir hediye hazırlatmış.
Kendini bu zor günlerde yanında olan herkesi çok sevdiğini ve onlara teşekkürü çok özel bir şekilde yapmak istediğini facebook sayfasında şu mesajla bildirmiş.
Not: Yazıda bazı harf değişiklikleri yaptık.
Çünkü kendisi Türkçe karakterleri yazamamış. Fakat metin tamamen aynıdır.


meryem uzerli hediye
 
Sevgili arkadaşlar nerdeyse Facebook sayfamı 1.000.000 kişi takip ediyor.
Sizin sevginiz , desteğiniz, varlığınız beni inaılmaz mutlu yapıyor! Çok sağ olun!️
O yüzden Size çok özel bir şey ile teşekkür etmek istiyorum!
Uzun süre önce / geçmişlerde , sadece çok yakın arkadaşlarım ve kendim için bir Rimel (Mascara) yaptırdım.
Hiç bir yerden satın alamazsınız!️
100 tane rimeli sizlere de hediye etmek – özel , yakin arkadaşlarımla paylaştığım gibi paylaşmak istiyorum! ️
Size kalbimden tesekkür etmek icin , özel bir şey olsun istedim.
100 Facebook takipçim önümüzdeki günler içinde bir mesaj alacak.️
İyi şanslar ve  gözleriniz hep sevgiden ve mutluluktan parlasın.
Sizin MERYEM’iniz

Meryem Uzerli Doğurdu

yazildi.

 Meryem Uzerli Doğurdu

Güzel ve başarılı oyuncu Meryem üzerli dün (10.02.2014) bebeğini dünyaya getirerek anne oldu.
Demet Akalın gibi bebeğini göstermeme, saklama gibi triplere girmeyerek hiç olmazsa minik bebeğinin kolundaki doğum bilekliğinin fotoğrafının facebook sayfasından hayranlarıyla paylaştı.
Fotoğrafın altına yorum yaparak ne kadar mutlu olduğunu sevenleriyle paylaştı.
Meryem Uzerli bir kız çocuğu dünyaya getirdi ve adının da Lara Uzerli olduğunu söyledi. İşte Facebook sayfasından paylaştığı metin.



“Hoşgeldin bu dünyada benim sevgili canım Lara Uzerli. 10.02.2014 doğdun. Ben Allaha o kadar teşekkür ediyorum ki – sağlıklı dünyaya geldin!!! Ben Allah’ a teşekkür ediyorum , çünkü bana güç verdi : seni birinci günden itibaren koruyabildim : yaşıyorsun!!! ve bu en büyük hediyem! Benim çok yakın arkadaşım Ana doğum da yanımdaydı ve tüm aileme, arkadaşlarıma ve size: teşekkür etmek istiyorum!!! Dilekleriniz için … Sevginiz için ! çok sağ olun istiyorum!!! Dilekleriniz için… Sevginiz için çok sağ olun!!!”
Ayrıca Meryem Uzerli’nin nasıl doğum yaptığını merak edenler için buraya da ekleyelim.
Meryem Uzerli suyun içinde normal doğum yaptı.

meryem uzerli bebek

İşte Hira’nın İlk Fotoğrafları

yazildi.

Deniz Akalın ve Okan Kurt evliliğinin en güzel meyvesini, 4 şubat 2014′ te İstanbul- Maslak özel Acıbadem hastanesinde sabah 10:00 da sezaryen doğum yaparak dünyaya getirmiş oldu. Minik bebek Hira 3 kilo 70 gram, 47 cm. boyunda ve oldukça sağlıklı bir kız çocuğu olduğu aynı annesi Demet Akalın’a benzediği de bebeği görenlerin gözünden kaçmıyor.
2012 yılında 3. evliliğini yapan Demet Akalın’ın 40 yaşında kızı Hira’yı kucağına aldığı anda sevinci gözlerinden okunuyordu. Dünyada böyle başka bir mutluluk tatmamış olan Demet Allah’a verdiği bu minik hediye için çok teşekkür ediyor.

hira bebek-3


Daha önceden yaptığı röportajlarda “Allah’tan ne istediysem verdi, her şeyim oldu. Bir tek bebeğim olmadı” diyen Demet’in Allah bu duasını da kabul etmiş ve sağlıklı bir kız çocuğu annesi olmasına izin verdi.
İşte minik Hira’nın ilk 2 fotoğrafını paylaşıyoruz. Tam olarak  yüzünü net bir şekilde göstermeselerde Hira’nın ilk görüntüleri böyle


hira bebek


  hira bebek-2

Tek dileğimiz Demet Akalın ve ailesine Allah uzun ve sağlıklı bir hayat sürdürmeyi, kızları Hira’yı analı- babalı büyütmeyi nasip etsin diyoruz.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Nişanlandı

yazildi.

2 Yıldır ciddi bir aşk yaşayan ve evleneceklerinin çok yakın olduğunu her seferinde dile getiren güzel çift sonunda nişan yüzüğünü takarak mutluluğa bir adım daha yaklaşmış oldular.


Beren Saat ve Kenan Doğulu Nişanlandı


Hiçbir basın mensubunun haberi olmadan yapılan tören oldukça sade gerçekleşti.
23 şubat pazar günü Çubuklu’da bir balık restaurantında akşam yemeği yendikten sonra Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, aileleri ve yakın dostlarının huzurunda evliliğe ilk adımı nişan yüzüklerini takarak atmış oldular. Gecede çiftin Esra Dermancıoğlu ve Belçim Bilgin gibi yakın arkadaşları da mutluluklarını paylaştı.

Doğumundan Sonra İlk defa Meryem Uzerli

yazildi.

Doğumun ardından ilk defa facebook sayfasından hayranlarına güneşin doğuşuna karşı evinin penceresinden gayet doğal bir şekilde sıfır makyajlı fotoğafını paylaştı. Ve Fotoğrafın altına da hem Türkçe hem de İngilizce not olarak şunları yazdı.

 Doğumundan Sonra İlk defa Meryem Uzerli


Türkçe
Gündüz mü? Gece mi? Zaman Saat olmadan akıyor … Akış içindeyim – gölge olmadan ışığımsın.
Güneşli Berlin’den herkese selam !!!
İngilizce
Day or Night ? Time without Time, there is no clock – like the waves in The Ocean – i am swimming … without any shadow you are my light – Greetings from The Sunny Berlin.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Evleniyor

yazildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkkında geçen gün sürpriz bir şekilde aile arasında balık restoranında akşam yemeğinde gizlice nişanlandığını burada yazmıştık.
Bu hızlı çıkışlarının üzerine bir hamle yaparak bizi yine şaşırtmayı başardılar.
Bu seferki haber ise evlilik tarihi ve düğün mekanının belli olduğu. Düğün organizasyonu için A-46 organizasyon şirketiyle anlaştılar.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Evleniyor


Demek ki Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti her şeyi basından gizli bir şekilde ayarlayıp sadece tarihleri ve mekanı söyleyip kendileri hakkında dedikodu çıkmasını istemiyorlar.
Düğün tarihini Nisan’ın 22′si olarak belirlediklerini ve düğün mekanının ise İstanbul’un en gözde tarihi yeri olan Galata Kulesi’nin tepe katındaki restoranda yapacaklarını söylediler.
Umarız her şey yolunda gider ve uzun soluklu bir evlilik yaşarlar.

Deniz Seki 19 Kiloyu Nasıl Verdi?

yazildi.

Bir hayli fazla kilosu olan Deniz Seki, zayıflamış haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
Önümüzdeki Mart ayında yeni bir albüme imza atacak olan Deniz Seki 2 ay gibi kısa bir sürede tam 19 kilo verdi ve 38 bedene düştü?
Herkesin ilk aklına gelen bu kadar fazla kiloyu nasıl bir anda verebildi oldu?
İşte bu sorunun cevabını Deniz Seki’nin kendi ağzından öğreniyoruz.
“Her gün bir saat yaşam koçum eşliğinde yürüyüş yaptım. Ayrıca diyetisyenim Bahar Aktan’ın hazırladığı beslenme programından da hiç çıkmadım.”

Deniz Seki 19 Kiloyu Nasıl Verdi?


Deniz Seki’nin diyetisyeni Bahar Aktan tarafından günlük performansını etkilemeyecek ve sağlıklı bir şekilde zayıflamayı göz önünde bulundurara bir beslenme programı hazırlandı.
Bu listeye yemek istediği yiyecekleri yerleştirildi ve hiçbir şekilde diyetin dışına çıkılmadan 1 haftada ortalama 2 kilo verdi.
Bu iki aylık diyet sürecinde ise hergün düzenli yürüyüş ve egzersizler yapıldı.
Diyet listesi sadece tek tip yiyeceklerden oluşturulmadığını hatta oldukça zengin bir şekilde hazırlandığını söyleyerek, “Her ana öğünüm mutlaka belirli miktar protein ve sebzeden oluşuyor. Haftanın bir günü ise sebze ve meyve ile uyguladığım bir detoks programı uyguluyorum. Detoks yiyecek-içeceklerim hafta hafta değişiklik gösteriyor.” dedi.


Kendi adı üzerinden prim yapmaya çalışan bazı firmalar onların yöntemiyle zayıfladımı söylüyorlar bu kesinlikle yalan. Diyet süresince hiç bir zayıflama ilacı vs. kullanmadım. Bu firmalara da bu tür yalan haberlerinden dolayı yasal işlem başlatacağım dedi.

Demet Akalın 1 Ayda 15 Kilo Verdi!

yazildi.

Hala Hira bebeğin yüzünü sır gibi saklayan Demet akalın hamilelik boyunca 31 kilo aldığını söyledi. 4 Şubat 2014 sabah 10:00 sularında bebeğini sezaryen ile dünyaya getiren ünlü şarkıcı Demet, yaşam koçu Şeyda Çoşkun desteği ile özel bir diyet programı uygulayarak 1 ayda tam 15 kilo verdiğini söyledi.

Demet Akalın 1 Ayda 15 Kilo Verdi!


Önümüzdeki Nisan ayının 23′ünde “Rekor” adlı albümünün hazırlıklarını yapan D. Akalın ‘Sahneleri, dinleyicilerimi, şarkı söylemeyi çok özledim. Heyecanım büyük. Bu arada hamilelikte 31 kilo almıştım. Şimdiye kadar 15’’i gitti, vermeye de devam edeceğim” diyerek hayranlarına sevindirici haberi verdi. İlk defa bu akşam Sahne İstanbul’da sahneye çıkacak.
Demet Akalın’ın  bebeği Hira’nın babası Okan Kurt ile birlikte çekilen fotoğrafları için buraya tıklayın.

Beren Saat Düğün Diyetine Başladı

yazildi.

Hepimizin bildiği gibi hızlı bir şekilde nişan yüzüğünü takıp nikah masasına oturma hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti 2 yıl birlikteliğin ardından 22 Nisan 2014 tarihinde Tarihi Galata Kulesi’nde “Evet” diyerek dünya evine girecekler. Düğün organizayonu için A46 adlı firmayla anlaştı.
Düğün tarihine kısa bir süre kala Beren Saat, fazlalığından kurtulmak için düğün diyetine başladığını söyledi.

Beren Saat Düğün Diyetine Başladı


İntikam adlı dizide rol aldığı sürede 3 kilo aldığını ve bu 3 kiloyu vermek için neredeyse hiç yemek yemediğini sadece salata yiyerek forma girmeye çalıştığını ifade etti.
Gündemdeki bir diğer konu ise balayına nereye gidecekleri oldu.
Eğer öne sürülen iddia doğru ise çift balayı için Amerika- Los Angeles’a gitmeyi planlıyor.

Demet Akalın’ın Bebeğine Karşı Sorumsuz Davranışı

24 Nisan 2014 yazildi.

 Demet Akalın’ın Bebeğine Karşı Sorumsuz Davranışı

40 Yaşına kadar hamile kalamayan ve “Allah’tan en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmak ” şeklinde sürekli bebek özlemini dile getiren Demet Akalın geçtiğimiz aylarda bebeği Hira’yı sezaryenle dünyaya getirmiş ve mutluluktan göklere uçmuştu.
Bebeği Hira’nın hala net bir şekilde yüzünü göstermedi ve 1,5 aya yakın bir süre bebeği ile evde zaman geçirmiş ve diyetisyeni ile birlikte sıkı bir diyet programı uygulamıştı.
Sosyal paylaşım hesabından 39 günde 15 kilo verdiğini ve 38 bedene düştüğünü hayranlarıyla paylaşan Demet


demet-akalin-6

Akalın yaptığı diyet sayesinde hızla kilo verdi fakat atladığı bir konu vardı.
1,5 aylık yeni bir anne olan Demet  32 gün sonunda kendini hemen sahneye attı. Aldığı fazla kilolardan kurtulmak için sabah kahvaltısında yulaf gevreği  akşam yemeğinde de kara buğday gibi sindirimi kolay ve kalori değeri az yiyecekleri yiyerek sütünün 2. haftada kesilmesine neden oldu. Bunun üzerine Demet Akalın; “Bebeğimi sadece 1 hafta emzirebildim” diye yakınarak çevresinden oldukça tepki aldı.
Bu kadar sene bebek bekleyip de sırf güzellik ve çabucak sahnelere dönme arzusu uğruna bebeğine vereceği sütün kesilmesine neden oldu ve şu aralar hızla yeni albümü olan ‘Rekor’u 13 Nisan’da  çıkartmak isteyen Demet Akalın, önümüzdeki günlerde kızı Hira’yı bırakıp Okan’la Milano’ya gideceği haberini vererek ne kadar sorumsuz ve duyarsız bir anne olduğunu da göstermiş oldu.
Uzmanların bebeğinizin sağlıklı ve iyi gelişmesi için 2 yıl emzirin uyarılarını umursamayarak bebeği sadece 1 hafta emzirdi.

Hande Ataizi’nin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

yazildi.

İlk evliliği 24 saat içinde çabuk başlayıp çabuk biten bir düğün olmasına rağmen ikinci evliliğini 8 Eylül 2012′de Amerikan asıllı sevgilisi Benjamin Harvey’le hayatlarını birleştirdiler. Normal, kapalı bir düğün salonu seçmek yerine Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’nde açık havada muhteşem bir kır düğünü yaparak mutluluklarını sevdikleriyle birlikte kutladılar.
Evlendiklerinde zaman hemen bebekleri olmadığı için Amerikan Hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayan Hande Ataizi 3 ay önce hamile kaldı ve şimdi de bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu açıkladılar.

Hande Ataizi’nin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu


Operatör Doktor Yılmaz Güzel, Hande Ataizi’nin şu an hamileliğinde bir problem olmadığı söyleyerek şöyle devam etti: “3 aylık hamile olan Hande Ataizi, oldukça iyi ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyor. 1 Yıl gibi uzun bir zamandır uyguladığımız tüp bebek tedavisinde zaman zaman düşükler yaşanmasına rağmen morallerini yüksek tutan çiftin dileği sonunda gerçekleşti. Yapılan genetik test ve taramaların sonuçları da iyi çıktı. Hande Hanım’ın hamileliğinde bir problem yok.” dedi.

Scarlett Johansson’un Hamilelik Stili

yazildi.

 Scarlett Johansson’un Hamilelik Stili

6 Ay önce Romain Dauriac ile nişan yüzüğü takan ünlü güzel Scarlett Johansson nişanından 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi 5 aylık karnı burnunda bir anne adayı.
Kaptan Amerika: Kış Askeri galasında giydiği göz alıcı giyimiyle bütün gözleri üzerine toplamayı başardı. Ünlü oyuncunun filmin galasında beğenilen hamilelik stilini Kadının Kitabı.com’da okuyun.
Hamile olduğunun haberini geçen haftalarda açıklayan Scarlett Johansson ilk defa filmin galasında kameraların karşısına geçti. 5 Aylık hamile olduğunu söyleyen S. Johansson’un hafiften de karnının şişliği belli oluyor.


Türkiye tarihiyle 11 Nisan 2014′te sinemalarda gösterime girecek olan “Kaptan Amerika: Kış Askeri” filminin galasında giydiği kıyafetler oldukça iddialı. Los Angeles’da gerçekleşen filmin galasında Armani Prive’nin 2009 yılı koleksiyonundan bir parça olan dantelli peplum bir elbise giyen Scarlett Johansson, bu seçimiyle hamilelikte de güzel görünülebileceğini kanıtlamıştı.

scarlett-johansson-kaptan-amerika-gala-hamilelik-2

Kırmızı halıda ilk defa görüntülenen Scarlett Johansson bundan 4 gün sonra Paris’teki galada şıklığından hiç bir şey kaybetmediğini bu galada da bütün gözleri üzerine çekmeyi yine başardı.karşımıza çıkan oyuncu, şıklığının tesadüf olmadığını kanıtladı. Dün yapılan filmin galasında da Michael Kors’un 2014 Pre-Fall koleksiyonundan seçtiği kırmızılı bir takım tercih eden Scarlett Johansson hamileyken bile şık olunabileceğini herkese göstermiş oldu.

Deniz Seki Yeniden Hapse Mi Giriyor?

yazildi.

Ünlü sanatçı deniz Seki geçtiğimiz yıllarda uyuşturucu ticareti yapmaktan dolayı göz altına alınıp 7 ay hapis yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tekrar özgürlüğüne kavuşmuştu.
Deniz Seki davanın soruşturma sürecinde 24 Şubat 2009 ‘da tutuklanıp, 2 Ekim 2009 tarihindeki yapılan ilk duruşmada tahliye edilmişti.
Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nun, Deniz Seki’nin uyuşturucu ticareti yapma sebebiyle verdiği  6 yıl 3 ay hapis cezası şimdi onaylandı.
Yeniden hayata başlamak için kendine çeki düzen veren Deniz Seki tekrar hapse dönünce neler hissedecek?


Deniz Seki Yeniden Hapse Mi Giriyor?


Acaba bu kadar uzun bir hapis cezası Deniz Seki’nin sanat kariyerini bırakmasına neden olacak mı?
Allah sabır versin demekten başka bir söz bulamıyoruz.
“Allah az verip aratmasın çok verip de azdırmasın” diyerek parayla gerçek saadeti bulamayanları görmek o kadar da zor değil.

40 Yaşından Sonra Anne Olan Ünlüler

yazildi.

Tıbbın ilerlemesiyle artık birçok imkansız gibi görünen şey mümkün hale geldi. Eskiden anne olmak için belli bir yaşı geçmemek gerektiğini ya da geç yaşta anne olmanın ne kadar risk taşıdığını ne kadar tehlikeli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama tıpta yaşanan büyük buluşlar yeni teknolojiler ve tedaviler artık bu kuralları tanımıyor birçok kadın kariyerini yaptıktan sonra yani 40′ından sonra normal bir şekilde anne olabiliyor.
Bu haberimiz 40 yaşından sonra ilk defa ya da 2. 3. defa anne olmak isteyen kadınların ilgilendiren bir yazı.
Bakalım 40 yaşından sonra anne olan ünlüler kimlermiş….
1. Naomi Watts
40 yaşından sonra 2 defa anne olan ünlü oyuncu Naomi Watts bakın ne diyor.
“Genç yaştayken yapmak istediğim birçok şey vardı ve belki de onlara odaklanmasaydım hiçbir zaman olmazdı.”
2. Salma Hayek
İlk bebeğini 41 yaşında kucağına alan Salma Hayek, şimdi 47 yaşında ve  6 yaşında bir kızı var. Kızının hayatını kötü bir şekilde etkilememek için oyunculuğu bile bırakabileceğinin de altını çiziyor.


3. Marcia Cross
Marcia Cross Desperate Housewives dizisinin oyuncusu, ilk defa  2007 ‘de, 44 yaşında ikiz bebeklerini kucağına aldı.  Ayrıca “Kızlarımı dizi çekimlerine götürmeyi seviyorum. Eğer bunu yapamazsam kendimi kötü hissediyorum.” diyor.
4. Julianne Moore
İlk bebeğini 40′a merdiven dayadığı zamanlarda dünyaya getiren Julianne Moore, ikinci bebeğini 41 yaşında kucağına aldı. “Olabildiğince eşim ve çocuklarımla birlikte olmak istiyorum”diyor.
5. Sandra Bullock
Şu an  50 yaşında olan Bullock evlat edindiği ve 3 yaşında olan oğlu Louis konuşmaya başladığında oyuncu, “Bana ‘anne’ diyor ve bu bana güç veriyor”
6. Nicole Kidman
Tom Cruise ile evlilik hayatı olan Nicole Kidman eşinden boşanıp ikinci kocasından 40 yaşındayken, ilk bebeğini dünyaya getirdi.

40 Yaşından Sonra Anne Olan Ünlüler

7. Halle Berry
Ünlü oyuncu Halle Berry kariyeri yüzünden 41 yaşına kadar anne olmamış
Oscarlı yıldız, ilk annelik deneyimini 41 yaşında tattı. Şimdi 47 yaşında olan  Halle 2013 yılında ikinci bebeğini eline aldı.
8.Mariah Carey
2010 yılında, 41 yaşındayken ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Şu an bebekleri ve kendi oldukça sağlıklı…

Kenan Işık’ın Son Durumu

yazildi.

67 yaşındaki ünlü sinema ve televizyon oyuncusu Kenan Işık ile ilgili son durumu hakkında olumlu haberler gelmeye başladı.
17 gün önce Beşiktaş’ta spor yaptıktan sonra bir otelin saunasındayken fenalaşarak düşüp başını sert bir yere vurması sebebiyle beyin kanaması geçirdiği haberini duyurmuştuk. O günlerde doktorlardan iyi bir söz duyamayan ailesi ve çevresi 17. günün sonunda içine su serpecek haberi aldılar.
Kenan Işık başına gelen bu kötü kaza yüzünden 17 gündür yaşam destek cihazına bağlı olarak hayata tutunduruldu. Ancak hastaneden gelen son habere göre cihaza bağlı yaşam desteği azaltıldı ancak beynin yorulması engellenmek amacayla hala uyutulmaya devam ediyor.

Kenan Işık’ın Son Durumu


Yapılan tedavilere olumlu cevap veren Kenan Işık’ın eşi Beril Işık, “Tespit edilen bu son durum bizi çok mutlu etti. İnşallah gülen yüzünü yine gösterecek” diyerek duygularını paylaştı.
Kenan Işık hakkındaki gelişmelerle yazmaya devam edeceğiz.

Beren Saat Kenan Doğulu Evlenecek mi?

yazildi.

2 Yıldır bir birliktelik yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu ikilisi geçtiğimiz aylarda Çubuklu’da habersizce aile arasında nişan yüzüğü takmış ve nişanlandıklarını daha sonra medya ile paylaşmışlardı. Bundan kısa bir süre sonra da evlilik tarihinin alındığını ve önümüzdeki 20 Nisan’da yapılması gereken düğünü şimdidik ertelediklerini dile getirdiler.
 beren saat kenan dogulu

Akla gelen ilk şey ise acaba araları bozuldu da evlenmekten vaz mı geçtiler? sorusu oldu. Düğünü erteleme sebebi olarak da ünlü popçu Kenan Doğulu’nun kız kardeşi Canan’nın 20 Haziran tarihine aldığı
nikah günü belirlemesi olduğu söyleniyor. Pek inandırıcı gelmese de art arda iki düğün yapmanın zor olacağını söyleyen Kenan Doğulu, bu durumu Beren Saat’e anlatarak kendi evliliklerini erteleyip önceliği kız kardeşine verdiği bildirildi.
 
Beren Saat Kenan Doğulu Evlenecek mi?