Fashion - Valentino:Fall/Winter 2014-2015 Men's Collection

23 Ocak 2014 yazildi.

 
   Valentino Garavani,81 yaşında ki İtalyan moda tasarımcısı,Valentino moda evinin kurucusu.Valentino,Valentino Garavani,Valentino Roma ve R.E.D. Valentino alt markalarına sahip yegane insan.İlkokuldan beri modaya olan ilgisinden dolayı 45 yıldır kariyerinin zirvesinde.Hakkında belgesel ve filmler çekilen moda tasarımcısının kendi oynadığı ve kendi belgesel filmi olan "Valentino:The Last Emperor" yönetmen Matt Tyrnauer tarafından 2008 yılında çekilmiş ve gösterime girmiştir.

   Valentino Garavani İtalyadan ayrıldıktan sonra moda eğitimi için Paris'e yerleşti.Ve Paris'te ilk stajyerliğini Fransız modacı Jacques Fath'in yanında yaptı.Jacques Fath'den sonra ise Balenciaga'da devam etti.Daha sonra Paris'ten ayrılıp,Roma'ya yerleşen Valentino 1959 yılında ilk moda evini kurdu.İlk ödülünü 1967 yılında "Neiman Marcus" ödülünü aldı.İlk erkek giyim mağazasını ise 1971 yılında Via Condotti'de açtı.



   Valentino moda evinin 2014-2015 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunu burdan izleyebilirsiniz;

                                                                                                                                                                                                                

   Bizler için daha kışın devam ettiği,2014 İlkbahar/Yaz sezonunun ve Resort 2014 koleksiyonların çıktığı zamanlardayız.Bu koleksiyonların sunulmasıyla beraber şimdi de moda evlerinin 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonu koleksiyonları sunulmakta.Daha kış bitmeden önümüzde ki kış neyin trend olacağını gözümüzle kestirebiliriz.

   Bir kış sezonunun vazgeçilmezleri;kürk ve paltolar.Önümüzde ki kışta vazgeçilmezler arasında olacak.Daha çok bayanların üzerinde gördüğümüz kürk ve paltolar,bir Valentino erkeğinin vazgeçilmezidir.Klasik ya da spor tarzı olan erkekler için gelecek kışın trendi olacak.

  Gelecek kış için tasarladığı erkek koleksiyonlarında,Valentino,daha çok koyu mavi,kahverengi,gri ve bordo renklerini kullanmış.Bir ara kamuflaj desenini trend olması Valentino tasarımları ile tekrardan canlanıp trend olacağı gözüküyor.

Valentino:Fall/Winter 2014-2015 Men's Collection

   Yüksek hacimli paltolar.Dizinizin altında ya da dizinizin üstünde,farketmiyor,önümüzde ki kış yüksek hacimli paltolar yine trend.Yüksek hacimli paltoları seçerken eğer dizüstünde giyecekseniz daha çok klasik bir tarzda,fakat dizaltında giyecekseniz ise spor bir tarzda giyinmeniz sizi daha şık gösterecektir.Dizaltında giyilen yüksek hacimli paltolar,beraberinde gömlek,sweatshirt,kazak ve cigarette pantolon,spor ayakkabı ile daha şık bir görünüme kavuşulabilirsiniz ve benim en çok tercih ettiğim kombindir.













   Kısa ve öz olarak Valentino erkeği bu kışta olduğu gibi önümüzde ki kış yine şık olacak.Önümüzde ki kış için unutmamanız gerekenler ve dolabınızda bulunması gerekenler arasında paltolar ve kürkler yer almalıdır.


0 yorum: