Ardanın Mutfağı Cipsli Parmak Tavuk Tarifi Cipsli Parmak Tavuk Nasıl Yapılır?

3 Ocak 2016 yazildi.


Ardanın Mutfağı nda Cipsli Parmak Tavuk Tarifini izledik, ekranlarda izlediğimiz tarif:
Cipsli Parmak Tavuk  Tarifi
Cipsli Parmak Tavuk Malzemeleri; 
500 gr tavuk göğüs
2 su barağı ufalanmış mısır cipsi
1 su bardağı krema
100 gram taze kaşar - Rende
1 adet yumurta
 Tuz
Karabiber
2 su bardağı kırılmış mısır cipsi – bulamak için

Cipsli Parmak Tavuk Hazırlanışı; 
Bir kasede krema, yumurta, kaşarpeyniri ve cipsi karıştırın, baharatlarını ekleyin. Tavukları tek tek bu harç ile kapladıktan sonra tekrar mısır cipsine buladıktan sonra fırın tepsisine dizin. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.

0 yorum: